№985 від 08.10.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 12 булочок: Нічне тісто: 100 гр. сильного борошна (білок від 12?%); 70 гр.кип’ятку (води). Заварюємо борошно крутим кип’ятком, замішуємо відразу так, щоб вийшла щільна, однорідна куля. Замотуємо в плівку і кладемо в холодильник на 10-12 годин. 300 гр. сильного борошна (білок від 12?%); 100 гр. звичайного борошна (білок від 10?%); 60 гр.цукру; 20 гр.сухого молока; 10 гр. свіжих дріжджів; 1 гр.солі; 1 яйце; 175 гр. води льодяної; 60 гр. масла холодного; 1 жовток + 1 ч.л.вершків для змазування булочок; 50 гр. масла + 10гр.цукру для оздоблювання булочок.
Даємо підійти годину-півтори. Булочки змазуємо вершково-яєчною сумішшю. Масло ділимо на 12 частин, в кожній булочці робимо заглиблення, кладемо шматочок масла, присипаємо все цукром. Випікаємо при 175С 15-20 хвилин до рум’янцю. Найсмачніше подавати теплими.
08.10.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.10.2020p. На головну сторінку |