Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №987 від 22.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Віталій Коваль – вибір простих людей*

Віталій Коваль – вибір простих людей*

Кандидат на посаду міського голови Рівного щотижня проводить десятки зустрічей у дворах міста.

Ось уже протягом місяця кандидат на посаду міського голови Рівного Віталій Коваль зустрічається із мешканцями вулиць міста та із трудовими колективами підприємств. Щодня розглядаються сотні відгуків, побажань та пропозицій щодо покращення якості життя у Рівному.

Віталій Коваль щодня проводить зустрічі із мешканцями різних мікрорайонів міста. Щодня сотні бажаючих приходять, аби поспілкуватись із кандидатом на посаду мера. Жителі Рівного задають політику хвилюючі їх питання та піднімають наболілі теми.

Зокрема люди обурюються, що у місті недостатнє освітлення вулиць, відсутні пішохідні переходи між вулицями, що ведуть до шкіл. А молодь скаржиться, що попри високу народжуваність у місті катастрофічно бракує дитячих садочків, куди б можна було віддавати малечу працюючим батькам.

Регулярною темою обговорень також є погана якість доріг, окультурення зон відпочинку, зокрема Пагорба Слави та очищення річки Устя.

Активна молодь цікавиться питаннями щодо реалізації перспективних бізнес-ідей та тендерами, які виділяє держава на їх втілення. Адже у місті велика кількість ініціативної та амбіційної молоді, яка має цікаві ідеї малого та середнього бізнесу в місті, втім коштів на реалізацію цих ідей немає.

Віталій Коваль пропонує можливі шляхи вирішення даних проблем та обіцяє особистий контроль їх втілення на посаді мера міста. Діючий губернатор, як ніхто інший, близький до простих людей. Він має досвід для ефективного та швидкого вирішення багатьох проблем Рівного, на посаді міського голови. Рівняни, знаючи про це, обов’язково підтримають кандидатуру Віталія Коваля на місцевих виборах!

22.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 22.10.2020p. 
На головну сторінку