№988 від 29.10.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму діаметром 16см: 270 гр. шоколаду гіркого; 55 гр.масла; 2 яйця; 70 гр.цукру; 70 гр.борошна; 0,5 ч.л. розпушувача; дрібка солі; 100 гр. подрібнених горіхів, цукатів, сухофруктів за смаком.
За бажанням додаємо подрібнені горіхи, цукати, сухофрукти (дуже смачно, якщо замочені в ромі чи коньяку).
Викладаємо в форму і випікаємо при 175С приблизно 10-15 хвилин.
Випікати можна як у вигляді пирога, так і в порційних формочках.
29.10.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 29.10.2020p. На головну сторінку |