Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №988 від 29.10.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Американська класика – брауні

Американська класика – брауні

На форму діаметром 16см: 270 гр. шоколаду гіркого; 55 гр.масла; 2 яйця; 70 гр.цукру; 70 гр.борошна; 0,5 ч.л. розпушувача; дрібка солі; 100 гр. подрібнених горіхів, цукатів, сухофруктів за смаком.

Шоколад розтопити з маслом. Яйця збити з цукром до кремоподібного стану, додати шоколад, збити до однорідного стану. Борошно просіяти з розпушувачем, додати дрібку солі, все добре вимішати.

За бажанням додаємо подрібнені горіхи, цукати, сухофрукти (дуже смачно, якщо замочені в ромі чи коньяку).

Викладаємо в форму і випікаємо при 175С приблизно 10-15 хвилин.

Випікати можна як у вигляді пирога, так і в порційних формочках.

29.10.2020



Рівне-Ракурс №10 від 29.10.2020p. 
На головну сторінку