Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №989 від 05.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Чому правда переможе*

Чому правда переможе*

Шановні рівняни, щиро дякую вам за неймовірну підтримку в першому турі виборів! Ви показали, що не шалені кошти, замовна соціологія, дорога піар-кампанія чи власні телеканали вирішують все на виборах. Ви довели – вибори роблять люди – а це ви, ваші рідні, сусідка з під’їзду, улюблений продавець кави, водій тролейбусу чи колега на роботі. Бо саме ваша довіра, мудрість і мотивованість прийти на дільниці дала шанс Рівному стати по-справжньому європейським містом. І я за це чесно боротимусь у другому турі вже 22 листопада.

Такої ж чесної боротьби очікую від опонента. Хоча реальна ситуація говорить про те, що треба бути готовим до використання проти мене всього арсеналу брудних політтехнологій, зрештою, такі масові атаки вже розпочалися. Що ж – я зможу гідно стримати і цей удар, бо, якщо хтось працює сумнівними методами отже він не впевнений у собі.

Пишаюсь, що отримав високу довіру і підтримку партії оновленої “Європейської солідарності”, для якої важливі високі моральні принципи і професіоналізм кандидатів. Я ніколи не приховував свого життя від рівнян і надалі залишаюсь відкритим. Тому за неможливістю знайти компромат на мене, схоже, що його вирішили просто придумати. Тому вам у стрічці новин може траплятись замовна, маніпулятивна чи фейкова інформація – будьте пильні. Опоненти, мабуть, думають, що наносять удар, прискіпуючись до юридичного статусу закладу, який я очолюю. Я готовий про це все поговорити, зокрема, розповісти про майже 10 тисяч випускників нашого закладу. Але і в мене до суперника є багато куди серйозніших питань і вони стосуються найважливішого – життя Рівного. Сподіваюсь, що на дебатах на Суспільному буде нагода їх поставити і відповісти на них.

Дякую рівнянам за підтримку. Вірю, що ви дасте чесну оцінку виборчим перегонам і ми разом доведемо – вибори роблять не гроші, вибори роблять свідомі люди. Вірю, що правда переможе!

Єднаймо сили, щоб збудувати європейське Рівне!

05.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 05.11.2020p. 
На головну сторінку