Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №990 від 12.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Дип з баклажанів

Дип з баклажанів

На 4 порції: 2 баклажани; 2 зубчика часнику; 1 ст. л. йогурту салатного; 1 ч. л. лимонного соку; 4-5 шт. грецьких горіхів.

Запікаємо баклажани при 200 оС приблизно хвилин 30-40. В ступці розтираємо грецькі горіхи до пастоподібного стану, додаємо лимонний сік, йогурт, подрібнений часник, все перемішуємо.

Теплі баклажани звільняємо від шкіри і подрібнюємо блендером, змішуємо заправкою, виправляємо на сіль-перець. За бажання додаємо трави, смачно з петрушкою, кинзою або тархуном, можна додати зерна гранату солодких сортів. Подаємо з тостами, чипсами з лаваша, або порізаними овочами.

12.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 12.11.2020p. 
На головну сторінку