№990 від 12.11.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Узагалі, в усіх видах насіння закладено комплекс білків і жирів, які мають забезпечувати розвиток і ріст рослини на перших порах. У кабачковому насінні, так само, як і в насінні гарбуза, містяться білки, жирні кислоти, корисні для організму людини.
Для здоров’я корисніше їсти не смажене, а підсушене насіння. Єдине, що дрібне насіння кабачка незручно лузати, тож в оздоровчих цілях його можна змолоти на блендері чи млинку для кави й отримати такий собі шрот. Додавши сметани, прянощів тощо, можна з’їдати по 1 ч. л. – 1 ст. л. такої суміші кілька разів на день.
12.11.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.11.2020p. На головну сторінку |