№990 від 12.11.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Звичайне вершкове масло можна зробити смачнішим і кориснішим, якщо збагатити його різними натуральними компонентами.
Зелене масло. Основа така сама – розм’якле вершкове масло. Порізати і додати до масла 2-3 листочки кульбаби (вимочені попередньо годину в підсоленій воді), 4-5 гілочок молодої кропиви, по кілька стебел петрушки, кропу, кілька пір’їн зеленого часнику та цибулі (можна виростити на підвіконні). Збити все міксером, блендером чи виделкою. За смаком можна присолити. Мастити на хліб чи тости, вживати з борщами, супами тощо, як самостійну їжу. Зберігають масло в холодильнику.
12.11.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.11.2020p. На головну сторінку |