Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №991 від 19.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Людям потрібно працювати», – Віктор Шакирзян допоміг підприємцям побороти «карантин вихідного дня»*

«Людям потрібно працювати», – Віктор Шакирзян допоміг підприємцям побороти «карантин вихідного дня»*

«Карантину вихідного дня» цієї суботи та неділі у Рівному не буде. Кілька днів підприємці влаштовували акції протесту в обласному центрі з вимогою розблокувати роботу закладів торгівлі та харчування.

Місцевих підприємців підтримали Віктор Шакирзян та депутати партії “Рівне Разом”. Разом з ними вони написали звернення до міських та обласних чиновників, з вимогою посприяти виконанню їхнього законного права – працювати з дотриманням усіх протиепідеміологічних вимог і рекомендацій.

“Нікого з чинної влади на пікеті нема, тут тільки ті, кому це важливо, тільки ті, у кого забрали можливість забезпечувати власні родини. Ми будемо відстоювати право кожного на роботу, адже прекрасно розуміємо, що в умовах карантину не маємо права залишити нікого без засобів до існування», – зазначає Віктор Шакирзян.

У понеділок, 16-го листопада, Віктор Шакирзян очолив ініціативну групу від підприємців, які вимагали під мерією не запроваджувати карантин вихідного дня у Рівному. На цій зустрічі Віктор Шакирзян звернувся до чинної влади з вимогою визнати наступні суботу та неділю робочими днями, як це зробили у Львові та Тернополі.

Після зустрічі Віктора Шакирзяна з представниками влади відбулося засідання ТЕБ та НС, на якому було прийнято рішення – дати можливість підприємцям працювати 21-го та 22-го листопада.

«Сьогодні ми досягли виконання вимог підприємців – у наступні суботу та неділю людям дадуть працювати. Ми продовжимо цей переговорний процес і вирішимо це питання на користь підприємців. Ми зробимо усе можливе, щоб люди могли працювати та забезпечувати власні родини», – зазначив Віктор Шакирзян, лідер “Рівне Разом”.

Міська влада не заперечуватиме, а підприємці у найближчі суботу і неділю, попри «карантин вихідного дня” працюватимуть.

19.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2020p. 
На головну сторінку