№991 від 19.11.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 18см: Для тіста: 100 гр. розтопленого масла; 100 гр. цукру; 1 яйце; 200 гр. гарбузового пюре; 130 гр.борошна; 1 ч.л. розпушувача під ніж; дрібка солі; ваніль, кориця, за смаком.
150 гр.крем-сиру;
50 гр.цукру;
1 жовток;
ванільний цукор.
В мисці вінчиком збиваємо масло з цукром, щоб цукор розчинився, додаємо яйце, пюре гарбуза, добре перемішали. Просіяли на суміш борошно з розпушувачем, додали спеції, сіль, перемішали.
Для начинки все змішали. Якщо немає крем-сиру – збиваємо блендером 150гр.домашнього сиру зі столовою ложкою сметани до кремоподібного стану. А найкращий крем-сир для таких випадків виходить, якщо салатний йогурт заморозити, а потім відкинути на марлю на кілька годин – з 0,5л виходить 250-270гр. крем-сиру, його можна на бутерброди мазати, чизкейки пекти, або просто так їсти.
На дно форми викладаємо 2/3 тіста, зверху начинку, і знову тісто. Гарненько розрівняти і випікати при 180 близько 45 хвилин. Готову запіканку повністю охолоджуємо, за бажанням присипаємо цукровою пудрою і подаємо.
19.11.2020 |
Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2020p. На головну сторінку |