Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №991 від 19.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бережімо здоров'я

5 продуктів, які зроблять живіт більш пласким

5 продуктів, які зроблять живіт більш пласким

Для того, щоб живіт виглядав пласким, потрібно не лише позбутись надлишку жиру в цій зоні, а і переконатись, що продукти, які ви вживаєте не викликають здуття. Керівник відділу дієтології Probio7 Ребекка Трейлен пояснила, які продукти не лише принесуть користь вашому здоров’ю, а і допоможуть зменшити здуття.

Банани. Банани багаті на калій, який регулює затримку води в організмі. Тому вони допоможуть тим, хто часто страждає на здуття живота. Також банани містять клітковину, яка живить корисні бактерії в кишечнику. Не кажучи вже про те, що самі по собі вони дуже смачні.

Кіноа. Трейлен пояснює, що кіноа не містить глютену, і в той же час воно є чудовим джерелом білка та клітковини. Ним можна замінити бобові, які викликають здуття у багатьох людей. І це лише бонус до всіх вітамінів та мінералів, які містяться в цьому насінні.

Огірок. Продукти з великим вмістом води, такі як огірки, позитивно впливають на роботу шлунка. Тому огірки не лише забезпечать вас величезною кількістю вітамінів, а і допоможуть підтримати водний баланс організму та уникнути здуття.

Куркума. За словами експерта, додавання спецій у страви під час їх приготування, може допомогти прискорити схуднення. “Коли мова йде про трави та спеції, куркума є одним з найкращих варіантів для вашого кишечника завдяки своїм протизапальним властивостям, які можуть допомогти розслабити ваш шлунок”, – каже Трейлен. Куркуму можна додавати до багатьох страв та напоїв, тому ведення її в раціон не повинно стати проблемою.

Трав’яні чаї. Трав’яні чаї допоможуть вам позбутися здуття, зберегти стрункість та підтримати водний баланс організму. Наприклад, чаї з м’ятою або імбиром покращують травлення, зменшуючи здуття живота. Ребекка Трейлен рекомендує випивати чашку трав’яного чаю після кожного прийому їжі.

19.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2020p. 
На головну сторінку