Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №992 від 26.11.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Спортивні змагання в Острозі

Спортивні змагання в Острозі

Нещодавно у комунальному закладі «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І – ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради пройшов черговий етап Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!». Працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області провели для учнів закладу спортивне свято.

Розпочався захід із урочистого шикування, після якого учасників, за допомогою сурдо­перекладача, ознайомили із правилами проходження спортивних естафет. Діти, котрі брали участь у спортивних активностях, були дуже добре підготовлені фізично. Вихованці школи, об’єднавшись у команди, демонстрували вправність у володінні різноманітним спортивним інвентарем. А потім ще й брали участь в індивідуальних спортивних конкурсах. Боротьба була напруженою та впертою. Учасники змагань показали, що на спортивному майданчику у них немає жодних комплексів, і вони здатні до азартного та безкомпромісного суперництва.

Досхочу набігавшись, юнаків та дівчат чекало нагородження, в ході якого організатори відзначили сувенірами усіх учасників заходу. Також було відзначено переможців конкурсів. Зокрема, Вадим Мазурок найкраще стрибав через скакалку та накидав кільця на конуси. А Мілані Палій не було рівних в обертанні гімнастичних обручів.

26.11.2020



Рівне-Ракурс №10 від 26.11.2020p. 
На головну сторінку