![]() |
№993 від 03.12.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Чорна сіль – це різновид кам’яної солі. Має багатий природний склад, при цьому вміст NaCl нижчий, ніж у звичайній солі, тому майже не відкладається в суглобах і не спричиняє затримки води в організмі.
Чорна сіль добре пасує до страв з тофу, замінюючи в рецептах яєчний смак, додає гарного смаку будь-якому салату. Яєчня з тофу та вегетаріанське олів’є – без неї не будуть такими смачними.
Використовують чорну сіль у кінці приготування без термічної обробки задля збереження всіх цінних органічних сполук.
03.12.2020 |
Рівне-Ракурс №993 від 03.12.2020p. На головну сторінку |