Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №993 від 03.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Спортивні рекорди» розширюють свою географію

«Спортивні рекорди» розширюють свою географію

Чи знаєте ви, що волейбол – один із найпопулярніших видів спорту? Відповідно до проведених опитувань, ним захоплюється близько 1 мільярда жителів землі! У цій грі м’яч повинен знаходитися тільки в повітрі, лише на мить застигаючи в руках при подачі, передачі чи ударі. Що здається простіше – узяв та вдарив м’яч рукою.

Але це уявна простота. Хто займається волейболом, той знає, щоб приборкати м’яч в грі, необхідно чимало попрацювати на тренуваннях. І для успіху в волейболі, як звичайно, і багатьох інших іграх, важливе значення має згуртованість команди, вольовий дух та емоційний підйом. Саме такі якості демонстрували цими вихідними учасники конкурсу «Спортивні рекорди. Волейбол», організатором якого є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області.

Пари гравців з понад 20-ти населених пунктів області змагались у кількості передач зверху волейбольного м’яча протягом 60 секунд. А відзняте відео надсилали організаторам заходу.

Отож, за підсумками проведення конкурсу, перше місце здобули: Юлія та Микола Жакуни із Залузького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Дубровицької районної ради, виконавши 239 відбивань! Друге місце посіли Тимощук Сергій та Мовчан Олександр з Томашгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 (189 відбивань). І виконавши 182 відбивання, на третьому місці п’єдесталу переможців розмістились Красюк Святослав і Смаль Тимофій із Копитківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Здолбунівської районної ради.

Переможці та призери будуть нагороджені медалями, дипломами і сувенірами від організаторів конкурсу.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, вітаємо переможців та запрошуємо до участі в наступних активностях.

03.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2020p. 
На головну сторінку