Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №994 від 10.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Маска для очей дуже важлива

Маска для очей дуже важлива

Найпопулярнішими косметичними процедурами в домашніх чи салонних умовах є маски для обличчя. Проте зазвичай маску роблять для обличчя й при цьому уникають ділянки навколо очей, а це ж неправильно. Шкіра навколо очей потребує особливого догляду. Чим же можна поніжити свою шкіру в ділянці очей, щоб вона відчувала себе комфортно?

Звісно, практично всі маски, які ми робимо для свого обличчя, не передбачені для шкіри навколо очей, оскільки там вона дуже ніжна й потребує до себе дуже ретельного ставлення.

Важливо пам’ятати, що звичайну маску для обличчя не використовують, коли йдеться про шкіру навколо очей. Найголовніше, на що потрібно звернути увагу в цьому разі, – на зволоження. Регулярне зволоження зможе зробити шкіру пружною та еластичною.

Найліпший варіант – купити професійну маску, призначену для шкіри навколо очей. Є живильні, зволожувальні чи такі, що розгладжують, маски.

Якщо ви робите маски в домашніх умовах, то для шкіри навколо очей підійде алое, абрикосова, мигдалева олії. Сік алое використовують відразу, як тільки відламали шматочок рослини, видавили кілька крапель, відразу ж наносьте на шкіру. Він допоможе усунути зморшки й лущення.

Вечірні турботи

Щовечора процедуру нанесення нічного крему можна перетворити в сеанс масажу, який, як відомо, підвищує мікроциркуляцію крові та відтік лімфи. Уже через кілька «сеансів» ви помітите поліпшення кольору обличчя та підвищення її пружності.

– Розітріть трішки крему між подушечками пальців і розподіліть його по шкірі «промокальними» рухами масажними лініями.

– Тими ж лініями як слід «розімніть» шкіру притискувальними рухами подушечками пальців, не розтягуючи та не зсуваючи її.

– Безіменними пальцями зробіть по 4 натискування по лінії нижніх, а потім верхніх повік.

– Тильною стороною долоні виконайте досить різкі поплескування по краю нижньої щелепи, під підборіддям. Наносячи на шкіру обличчя будь-який косметичний засіб – очищувальне молочко, тональний крем, рухайтеся лише масажними лініями від центру обличчя до периферії:

– від середини підборіддя до мочки вуха;

– від куточків губ до середини вушних раковин;

– від крила носа до початку вушних раковин;

– від центру лоба до скронь;

– навколо очей – від зовнішнього кута ока до внутрішнього по нижніх повіках та в іншому напрямку по верхніх.

10.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 10.12.2020p. 
На головну сторінку