Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №994 від 10.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Знайомство із рівненськими зірками спорту продовжується

В період карантину комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області продовжує активно проводити на Рівненщині різноманітні змагання та конкурси у новому форматі – онлайн.

Одним із улюблених вже став інтелектуальний конкурс «СпортЕрудит». Участь у ньому можуть взяти всі жителі області, незалежно від віку та статі. Завдання на спортивну тематику щотижня публікуються на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у Фейсбук.

Цими вихідними стартував 4 тур «СпортЕрудит. Вікенд». Учасникам потрібно було за запропонованими фотографіями рівненських спортсменів визначити відповідну команду у якій він грає чи грав. Як виявилось, попри популярність рівненських команд, окремих їх гравців, героїв спортивних баталій, не всі знають в обличчя!

Команда лідерів, що надали повністю правильні відповіді, сформувалась із трьох учасників: Поруцко Вікторія (с. Війниця, Млинівський р-н), Лех Тетяна (м. Сарни) та постійний учасник, переможець багатьох інтелектуальних конкурсів Мурін Володимир (м. Рівне). Використовуючи програму Random серед них і пройшло визначення переможця.

Отож, інтелектуальним спортивним лідером Рівненщини цього тижня стає Поруцко Вікторія!

Вітаємо Вікторію та всіх учасників і запрошуємо до участі у наступному турі конкурсу «СпортЕрудит.Вікенд», де ми продовжимо розкривати тему спорту на Рівненщині. Не втрачайте свій шанс – долучайтесь!

10.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 10.12.2020p. 
На головну сторінку