|
№995 від 17.12.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Масло кімнатної температури збиваємо з пудрою, по одному додаємо яйця, потім просіюємо борошно звичайне, додаємо мигдальне, сіль. Швидко замішуємо тісто. Тісто швидко розкачуємо між двома листами пергаменту товщиною 3 мм. Разом з папером тісто кладемо в холодильник не менше ніж на 30 хвилин. Тоді дістаємо, вирізаємо довільної форми і випікаємо при 180С 10-12 хвилин. Готове печиво повністю охолодити. Можна склеїти згущенкою, можна розтопити шоколад і занурити печиво до половини і присипати горішками, вафлею чи кокосовою стружкою.