Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №995 від 17.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Мигдальне сабле

Мигдальне сабле

На велику порцію: 720 гр.борошна; 360 гр. масла; 280 гр. цукрової пудри; 100 гр.мигдального борошна; 3 великих яйця; дрібка солі.

Масло кімнатної температури збиваємо з пудрою, по одному додаємо яйця, потім просіюємо борошно звичайне, додаємо мигдальне, сіль. Швидко замішуємо тісто. Тісто швидко розкачуємо між двома листами пергаменту товщиною 3 мм. Разом з папером тісто кладемо в холодильник не менше ніж на 30 хвилин. Тоді дістаємо, вирізаємо довільної форми і випікаємо при 180С 10-12 хвилин. Готове печиво повністю охолодити. Можна склеїти згущенкою, можна розтопити шоколад і занурити печиво до половини і присипати горішками, вафлею чи кокосовою стружкою.
17.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 17.12.2020p. 
На головну сторінку