Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №995 від 17.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Оксана Лозова: «В обласній раді потрібно ефективно захищати простих людей»

Оксана Лозова: «В обласній раді потрібно ефективно захищати простих людей»

Пройшли вже перші два пленарних засідання новообраної Рівненської обласної ради і вже час підбивати перші підсумки роботи обласного парламенту. З семи фракцій, які отримали місця в обласній раді, лише три мають досвід роботи в попередніх обласних радах. Серед них і Радикальна партія Олега Ляшка. З головою фракції РПЛ в Рівненській обласній раді і поспілкувався автор.

– Оксано Василівно, як Вам нова обласна рада?

– Мешканці Рівненщини на жовтневих виборах показали кого вони хочуть бачити в нашій обласній раді. Це об’єктивний вибір. Думаю, що перед тим як говорити про раду нинішню, потрібно згадати роботу попередньої каденції депутатів Рівненської обласної ради. Хочу сказати, що за п’ять попередніх років наша фракція в обласній раді зробила багато і, я думаю, що саме наше чесне служіння інтересам громади Рівненщини і стало поштовхом для того, що на минулих виборах до місцевих рад люди знову проголосували за нашу політичну силу. Потрібно щоденно відстоювати інтереси людей, робити все можливе, а іноді і неможливе, щоб покращити ситуацію на Рівненщині. Саме так ми працювали останні п’ять років і будемо працювати і в нинішній обласній раді. Ми ніколи не обманювали людей, даючи нічим необгрунтовані обіцянки. Радикальна партія Олега Ляшка завжди працювала, працює і буде працювати на простих українців, адже члени партії – це прості люди, які чудово знають як важко сьогодні живеться людям. Що стосується старту роботи нашої ради, то він був вдалий. Швидко були обрані керівні органи Рівненської обласної ради, і я рада, що більшість наших депутатів вирішили, що першим заступником голови Рівненської обласної ради має бути наш однопартієць Сергій Свисталюк. Обидва пленарних засідання першої сесії пройшли в діловій обстановці, що на моє переконання теж є плюсом в роботі обласного парламенту.

– Які виклики чекають обласну раду нової каденції?

– Сьогодні ми не можемо спрогнозувати майбутнє. Продовжується пандемія коронавірусу, економічна ситуація в Україні складна і тому давати прогноз важко. Однак, можна сказати впевнено – буде важко, особливо простим людям, бюджетникам, пенсіонерам, сім’ям з дітьми. Я вважаю, що пріоритетом в роботі рівненської обласної ради є допомога людям, простим мешканцям Рівненщини. Це потрібно поставити собі за головну мету. Якщо ми не зможемо в цей кризовий час допомогти нашим землякам, вся інша робота обласної ради просто втрачає сенс.

17.12.2020Записав Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 17.12.2020p. 
На головну сторінку