Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №997 від 31.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шоколадна «Картопля»

Шоколадна «Картопля»

Для шоколадного бісквіту: 150 гр цукру; 250 гр яєць; 90 гр молока; 80 гр олії; 170 гр борошна; 30 гр какао; 6 гр розпушувача; 2 гр солі. Для крему: 150 г вершкового масла; 100 гр згущеного молока.

Збиваємо яйця з цукром до кремоподібного стану. Змішуємо в мисці борошно, какао, розпушувач, сіль. В кілька прийомів вводимо суху суміш в яєчну, все акуратно вимішали. Молоко змішали з олією, додали до цієї суміші 2-3ст.л. тіста, розмішали і тільки тоді додаємо до основного тіста, акуратно вимішуючи. Випікаємо бісквіт при 170С до проби на суху паличку, 25-30 хвилин. Готовий бісквіт охолоджуємо. Масло кімнатної температури збиваємо зі згущеним молоком, за бажанням можна додати столову ложку ароматного алкоголю. Крем додаємо до бісквітних крихт, перетираємо до однорідної маси. На цьому етапі можна додати горіхи, сухофрукти, хрусткі вафлі, шматочки маршмелоу, мармеладу. Формуємо батончики і обкачуємо в какао або подрібнених горіхах, або кокосовій стружці, або можна заглазурувати шоколадом (для цього батончики кладемо на кілька годин в морозилку).
31.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 31.12.2020p. 
На головну сторінку