|
№999 від 21.01.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Підігріваємо молоко, щоб було теплим, додаємо дріжджі всі, 2 ст.л. цукру, 200 г борошна і робимо опару на 2 години. Тоді яйця збиваємо із залишками цукру до кремоподібного стану, додаємо масло, опару, залишок борошна, сіль, ванільний цукор або цедру і замішуємо тісто. Готове тісто залишити в теплому місці години на 3, за цей час тісто обминаємо 2 рази. Тоді тісто поділили на частини, кожну розкачали в тоненький пласт, змазали сумішшю з вареної згущенки і мелених грецьких горіхів (пропорції за смаком), скрутили рулетом, розрізали навпіл і перекрутила джугутом, виклали у форму і залишили при кімнатній температурі на 1-1,5 години. Випікати при 180оС до загорілого рум’янцю, близько 30 хвилин.