Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №999 від 21.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“Кардинал-Рівне” зазнав четвертої поспіль поразки в екстра-лізі

“Кардинал-Рівне” зазнав четвертої поспіль поразки в екстра-лізі

У першому матчі в новому році рівняни на виїзді поступилися житомирському “ІнБеву”.

“ІнБев” – “Кардинал-Рівне” – 2:1 (1:0) чемпіонат України з футзалу, Favbet Екстра-ліга, 16 тур

9 січня 2021 року, Житомир, ФОК

“ІнБев”: Мельник – Чеберяк, Бакум, Карбула, Семенченко – Бондарчук, Бланк, Дзюба, Литвиновський – Мосійчук. Запасні: Сорокін, Івановський, Петренко.

Головний тренер: Михайло Соколовський.

“Кардинал-Рівне”: Бакінський – Мілінький, Лисенко, Концеба, Кравчук – Кручок, Мануйленко, Бондар, Горпинич – Шпигар. Запасні: Свинарчук, Малиновський, Рибіцький.

Головний тренер: Ігор Москвичов.

Голи: Карбула (19), Литвиновський (28) – Лисенко (25)

Попередження: Мосійчук (20), Чеберяк (37).

Рівняни, які вийшли на гру без дискваліфікованих Басича і Кожемяки, знову поплатилися за низьку реалізацію власних гольових нагод. Наприкінці першого тайму господарів вперед вивів Карбула. За мить до того Чеберяк відверто відмахнувся від Кравчука, зарядивши тому ліктем в обличчя. Фол, який зазвичай жорстоко карається – арбітри прогледіли.

Після перерви Мануйленко пробив у стійку, Горпинич – у поперечину. А зрівняв рахунок Лисенко. М’яч влетів у сітку воріт житомирян рикошетом від гравця “Кардинала-Рівне” після невдалого виносу від Чеберяка.

Після цього підопічні Ігоря Москвичова пропустили контратаку, яку завершив Литвиновський. Четверта поспіль поразка рівнян, які все-ще не гарантували собі участь у плей-офф чемпіонату.

Ігор Москвичов: “Вважаю, що ми створили більше моментів”

Післяматчевий коментар головного тренера “Кардинала-Рівне” Ігоря Москвичова:

– Обидві команди грали на результат. “ІнБеву” потрібні були очки. Вони грали дуже обережно. З об’єктивних причин ми також не могли грати більш активно. Теж вибрали тактику вичікування. На перший план вийшла реалізація моментів. Хто більше реалізував – той переміг. Я вважаю, що ми створили більше моментів. Але результат створюють голи.

Басич та Кожемяка не зіграли через дискваліфікацію. Це одна з причин, що завадила здобути очки. В нас немає такого потенціалу, за якого ми вільно і безболісно могли б замінити лідерів.

Гол наприкінці тайму не вплинув на психологію команди. Вплинуло те, що в тому епізоді червону картку мав отримати Чеберяк. Натомість – ми отримали контратаку, в якій пропустили гол. Це груба помилка арбітрів, яка вплинула на результат матчу.

21.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2021p. 
На головну сторінку