Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №999 від 21.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Конфлікт у ОСББ «Відін» врегульовано

Конфлікт у ОСББ «Відін» врегульовано

17 січня, у Рівному, мешканці багатоповерхівки на вулиці Відінській 39-Б перекрили рух транспорту в знак протесту.

Причина всього – неможливість людей потрапити до технічних приміщень і змінити тиск по будинку.

Люди не мали можливості це зробити, адже директор товариства з обмеженою відповідальністю компанії з управління будинками Володимир Процюк, який є власником цих приміщень, хоче отримувати орендну плату за їх користування від ОСББ.

Міський голова Рівного Олександр Третяк у неділю, оперативно виїхав на місце події та поспілкувався з мешканцями, які пояснили, що власними силами не можуть вирішити це питання. В той момент власника підвальних приміщень на місці вже не було.

Саме тому 18 січня, відбулася оперативна зустріч міського голови з Володимиром Процюком та головою ОСББ Оленою Шинкарьовою. Після перемовин вдалося домовитися, що вже о 10 годині було надано доступ до підвального приміщення майстрам Домової Служби, які обслуговують це ОСББ.

– Під час зустрічі я чітко висловив свою позицію, що вхід до мереж має бути відкритим без жодних умов та компромісів. Адже загроза залишити мешканців без тепла повинна бути негайно усунена. У разі незгоди ми були готові до радикальних методів, але зараз ситуація врегульована, – зауважив міський голова Рівного Олександр Третяк. – Але ми і далі будемо тримати на контролі цю ситуацію, щоб ніхто з мешканців у Рівному не був у заручниках приватних осіб. Тим паче ще й вимагав за це гроші.

Надалі буде прийнято рішення, як врегулювати це питання, щоб подібних ситуацій не виникало в подальшому.

21.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2021p. 
На головну сторінку