№1001 від 04.02.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4-6 порцій: 250 мл кефіру; 1 яйце; 200 г борошна; 350 г фаршу (можна замінити на фарш з готових ковбасок); 1 велика цибулина; 1-2 зубчики часнику; 0,5 ч.л. Соди.
Все просто: цибулю, кефір, яйце, сіль, перець, приправи збиваємо блендером. В мисці розмішуємо фарш з цією сумішшю, просіюємо зверху борошно з собою, акуратно вимішуємо. Смажимо як звичайні оладки. Готові біляшики викладаємо на паперові серветки, щоб увібрати зайву олію. Фарш беремо на свій смак: свинний, курячий, яловичий чи мішаний.
04.02.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 04.02.2021p. На головну сторінку |