|
№1002 від 11.02.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
По одній морквині і цибулині розрізаємо навпіл, і зрізом донизу обсмажуємо на сухій сковорідці до темноти. Складаємо в каструлю. На тій самій сковорідці обсмажуємо перепілки (розрізати навпіл) до рум’яної скоринки і теж викласти в каструлю. Додати перець горошком, лавровий лист і залити 3 л води. Варимо 1-1,5 години, щоб з перепілок м’ясо відставало легко. Виймаємо перепілок, проціджуємо бульйон. Перепілок розбираємо на м’ясо, викладаємо в бульйон, додаємо терту моркву, солимо за смаком і доводимо до кипіння. Закладаємо лапшу і варимо до її готовності. Подаємо із свіжою зеленню, можна покласти в тарілку ложку жирної сметани, а в найбільш вишуканих випадках – половинку смаженої в прянощах перепілки.