Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1002 від 11.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Королівський похмільний супчик

Королівський похмільний супчик

На 6 порцій: 3 перепілки; 2 морквини; 1 цибулина; перець горошком, лавровий лист; 100 г лапши (в ідеалі для лагману, але такої не знайшла); зелень для подачі; сіль, перець за смаком.

По одній морквині і цибулині розрізаємо навпіл, і зрізом донизу обсмажуємо на сухій сковорідці до темноти. Складаємо в каструлю. На тій самій сковорідці обсмажуємо перепілки (розрізати навпіл) до рум’яної скоринки і теж викласти в каструлю. Додати перець горошком, лавровий лист і залити 3 л води. Варимо 1-1,5 години, щоб з перепілок м’ясо відставало легко. Виймаємо перепілок, проціджуємо бульйон. Перепілок розбираємо на м’ясо, викладаємо в бульйон, додаємо терту моркву, солимо за смаком і доводимо до кипіння. Закладаємо лапшу і варимо до її готовності. Подаємо із свіжою зеленню, можна покласти в тарілку ложку жирної сметани, а в найбільш вишуканих випадках – половинку смаженої в прянощах перепілки.
11.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.02.2021p. 
На головну сторінку