Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1002 від 11.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рекорд минулого року перевершено!

Рекорд минулого року перевершено!

Гарна струнка фігура – результат, якого можна досягти систематичними тренуваннями. А «качання пресу» тут може стати у пригоді. Адже, займатись можна як у спортивному залі, так і в домашніх умовах. Варто лише запастися терпінням, відповідним одягом і знайти місце для килимка.

Саме для таких краян з 5 по 8 лютого 2021 року комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області проводив конкурс «Спортивні рекорди. Прес». До речі, минулорічний рекорд Рівненщини встановив Назар Кібиш з Володимирецького району, здійснивши 66 піднімань тулуба за 60 секунд!

За перемогу у конкурсі змагались 34 учасника з різних куточків Рівненщини, а вболівала за них аудиторія Фейсбуку в майже 11 тисяч.

Слід відзначити, що не зважаючи на здавалось би просту вправу, з її виконанням, відповідно до положення про захід, впорались не всі учасники. Зокрема, були порушення щодо дотримання умов виконання вправи, які судді прискіпливо фіксували, детально переглядаючи кожне відео в сповільненому режимі.

Отож, суддівська колегія визначила переможців та призерів конкурсу. Перше місце здобув Ярослав Білоус з Томашгородського ліцею № 1 Рокитнівської селищної ради, який є новим рекордсменом (80 піднімань тулуба). Друге місце посів Олександр Мовчан з Томашгородського ліцею № 2 Рокитнівської селищної ради (59 разів). Бронзова нагорода дісталася Денису Горпинічу з Томашгородського ліцею № 1 Рокитнівської селищної ради.

Всі вони будуть нагороджені дипломами, медалями та призами від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та Відділення НОК України в Рівненській області.

Дякуємо всім, хто долучився до конкурсу, особливо педагогам, які залучили дітей до участі в ньому, вітаємо переможців та запрошуємо до наступних активностей.

Пресслужба «Спорту для всіх Рівненщини»

11.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.02.2021p. 
На головну сторінку