Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1002 від 11.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Цифровій трансформації у Рівному бути!

Цифровій трансформації у Рівному бути!

В обласному центрі взялися за цифрову трансформацію міста. Так, планують розробити програму цифрової трансформації. Для обговорення цього питання у залі засідань виконавчого комітету Рівненської міської ради відбулося засідання робочої групи з питань цифрової трансформації Рівного.

«Ми маємо максимально бути в аванґарді усіх правильних та сучасних процесів, які є у нашому місті. Будемо активно працювати над тим, щоб створити у Рівному єдину платформу, яка концентруватиме усі сервісні служби щоб максимально полегшити життя мешканців міста», – зазначив міський голова Олександр Третяк.

Голова ради реформ Рівного Андрій Токарський додав, що для того щоб розпочати активну цифрову трансформацію у Рівному, першочергово потрібно провести аудит:

–матеріально-технічного забезпечення структурних підрозділів Рівнеради;

–відкритих даних;

–сервісів створених міською радою, громадськими організаціями, бізнес-структурами, що є у місті;

–системи документообігу;

–компетенції працівників міської ради.

Першочерговим завданням наразі є прийняття у місті Рівне програми цифрової трансформації на 5-6 років, визначення відповідальних осіб та окремого структурного підрозділу, який займатиметься впровадженням цифровізації.

Секретарем робочої групи обрали експертку з діджіталізації, політологиню, помічницю народного депутата – Богдану Музичко, яка в подальшому відіграватиме роль координатора.

11.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.02.2021p. 
На головну сторінку