Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1003 від 19.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Курячі гомілки запечені з булгуром

Курячі гомілки запечені з булгуром

На 3 порції: 6 гомілок; 120 г булгура сирого; 1 зубчик часнику; 1 маленька цибулина; 100 г столового йогурта; сіль, перець за смаком.

Гомілки промити, висушити, посолити, поперчити, додати йогурт і залишити хвилин на 30 (можна і на ніч). Крупу промити. Цибулю спасерувати до легково золотистого кольору, додати подрібнений часник і відразу перемішати з крупою. У форму запікання викласти булгур, на нього гомілки з маринадом. Залити водою так, щоб вона покривала булгур на 1 палець зверху. Закрити фольгою і поставити в духовку при 180С на 35-40 хвилин, потім фольгу зняти і допекти до рум’янцю на гомілках. За бажанням після зняття фольги можна покласти кілька томатів-черрі або порізаний болгарський перець, прикрасити зеленню і подавати гарячим.
19.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2021p. 
На головну сторінку