|
№1003 від 19.02.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Гомілки промити, висушити, посолити, поперчити, додати йогурт і залишити хвилин на 30 (можна і на ніч). Крупу промити. Цибулю спасерувати до легково золотистого кольору, додати подрібнений часник і відразу перемішати з крупою. У форму запікання викласти булгур, на нього гомілки з маринадом. Залити водою так, щоб вона покривала булгур на 1 палець зверху. Закрити фольгою і поставити в духовку при 180С на 35-40 хвилин, потім фольгу зняти і допекти до рум’янцю на гомілках. За бажанням після зняття фольги можна покласти кілька томатів-черрі або порізаний болгарський перець, прикрасити зеленню і подавати гарячим.