Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1004 від 25.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Курячі котлети «Пташине молоко»

Курячі котлети «Пташине молоко»

Для фаршу: 700 г курячих стегенець (вага без шкірки і кісточок); 1 яйце; 1 середня цибулина; 2 ст.л. панірувальних сухарів; зубчик часнику; сіль, перець за смаком. Для начинки: 2 яйця зварених вкруту; 100 г напівтвердого сиру (типу чедер); кріп, петрушка; сіль, перець за смаком. Для паніровки: 2 яйця; 2 ст.л. молока; 5 ст.л. борошна; панірувальні сухарі.

Для фаршу все прокручуємо через м’ясорубку, вимішуємо, солимо, перчимо, ще раз вимішуємо. Закриваємо миску і ставимо в холодильник хвилин на 30.

Для начинки сир і яйця натираємо на дрібній терці, зелень подрібнюємо, солимо, перчимо, перемішуємо.

З охолодженого фаршу формуємо млинчики, кладемо в кожен начинку і акуратно защипуємо з усіх боків.

Для кляру яйця збиваємо з молоком, солимо, перчимо. Кожну котлетку обкачуємо в борошні, потім в яєчній суміші, потім в сухарях. Смажимо в розігрітій олії під кришкою. Подаємо гарячими.

25.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2021p. 
На головну сторінку