№1004 від 25.02.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для фаршу: 700 г курячих стегенець (вага без шкірки і кісточок); 1 яйце; 1 середня цибулина; 2 ст.л. панірувальних сухарів; зубчик часнику; сіль, перець за смаком. Для начинки: 2 яйця зварених вкруту; 100 г напівтвердого сиру (типу чедер); кріп, петрушка; сіль, перець за смаком. Для паніровки: 2 яйця; 2 ст.л. молока; 5 ст.л. борошна; панірувальні сухарі.
Для начинки сир і яйця натираємо на дрібній терці, зелень подрібнюємо, солимо, перчимо, перемішуємо.
З охолодженого фаршу формуємо млинчики, кладемо в кожен начинку і акуратно защипуємо з усіх боків.
Для кляру яйця збиваємо з молоком, солимо, перчимо. Кожну котлетку обкачуємо в борошні, потім в яєчній суміші, потім в сухарях. Смажимо в розігрітій олії під кришкою. Подаємо гарячими.
25.02.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2021p. На головну сторінку |