Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1004 від 25.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Спорт – запорука успіху у житті!

Спорт – запорука успіху у житті!

Цей меседж став основною темою зустрічі майстра спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, майстра спорту України з французького боксу Сават, семиразової призерки чемпіонатів світу, неодноразової чемпіонки Європи, чемпіонки України, судді національної категорії Анастасії Коновальчук зі школярами Пугачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Млинівської територіальної громади.

Нагадаємо, що такі зустрічі з успішними спортсменами Рівненщини проходять в рамках спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона», організатором якого є комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки відділення НОК України в Рівненській області.

Знайомство зі школярами Анастасія розпочала із відзначення найкращих шкільних художників. Адже, напередодні діти взяли участь в конкурсі спортивного малюнку. Організатори відібрали три найкращих роботи, авторів яких нагородили олімпійськими подарунками.

А далі зустріч продовжилась розповіддю спортсменки про свої здобутки. Анастасії і справді було чим поділитися з дітьми. Дівчина розповіла, що бойовими мистецтва почала цікавитися практично коли була ровесницею присутніх в залі школярів: з 13 років займалася рукопашним боєм, а коли поступила до СНУ ім. Лесі Українки стала освоювати кікбоксинг та практикувати Сават.

 – Головне, щоб було бажання. Адже коли воно є, то можна досягнути будь-якого результату. Саме тому спорт робить мене щасливою та завжди впевненою у собі, – наголосила Настя.

Зустріч продовжилась традиційною активною частиною – інтенсивною розминкою, що провела відома спортсменка. Не обійшлося і без майстер-класу, де всі бажаючі могли випробувати себе у кікбоксингу. А на завершення учні ще й змогли зробити фото та взяти автограф на пам’ять про зустріч. Впевнено можна констатувати – кількість вболівальників в Анастасії Коновальчук після цієї зустрічі зросте!

Окрім того, користуючись нагодою, працівники КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», побували у «Привільненському ліцеї» Привільненської сільської ради та вручили нагороди за ІІІ місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок-2020».

25.02.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2021p. 
На головну сторінку