Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1005 від 04.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Діти Тараканівської територіальної громади взяли участь у «Розминці від чемпіона»

Діти Тараканівської територіальної громади взяли участь у «Розминці від чемпіона»

Протягом навчального року одним з найпопулярніших спортивно-масових заходів на Рівненщині є «Розминка від чемпіона». Черговим місцем, куди в її рамках завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області, став Тараканівський ліцей.

Разом з ними до школярів завітав кандидат у майстри спорту України зі змішаних бойових мистецтв ММА Олександр Левицький. Зустріч із спортсменом розпочалася зі знайомства, під час якого діти розпитали в гостя про його спортивні досягнення. Олександр розповів, що розпочав свою спортивну кар’єру в 14 років і є вихованцем дубенського спортивного клубу «Гладіатор». Наразі саме в цьому клубі він тренується та відшліфовує свою майстерність.

Після теоретичної частини заходу, атлет провів для дітвори розминку. Також школярі отримали практичні навики розминки бійця ММА. Учні були захоплені спортивними елементами, які він їм продемонстрував.

Крім того, юнаки та дівчата мали можливість позмагатись в інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина». Сувеніри від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області дісталися його переможцям.

Організатори заходу також відзначили школярів, які стали переможцями конкурсу спортивного малюнку, що напередодні відбувся у школі. А завершився захід вже традиційним спільним фото.

04.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 04.03.2021p. 
На головну сторінку