Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1005 від 04.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Окжетпес та Верес не дограли матч через масову бійку

Окжетпес та Верес не дограли матч через масову бійку

Товариський матч між казахстанським Окжетпесом та Вересом був перерваний на 29-й хвилині через бійку. Після того, як пристрасті заспокоїлися – гру було вирішено не продовжувати.

Окжетпес – Верес – 1:1 (матч перервано) товариський матч

25 лютого 2021 року, Белек, Туреччина

Верес: Когут – Солдат, Махнєв, Гончаренко, Нємчанінов, Дахновський, Панасенко, Полюлях, Пасіч, Шестаков, Гегедош.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Гол: Шестаков (18).

Матч проти казахстанського Окжетпеса став для рівнян заключним, дев’ятим спарингом на турецькому зборі. Команда Юрія Вірта яскраво розпочала гру, одразу заволодівши ігровою ініціативою. Напівмоменти мали Геннадій Пасіч і Роберт Гегедош. Обидва, втім, не зуміли завдати вирішального удару з вигідних позицій.

Замість забити – Верес пропустив. Богдан Когут помилився, опинившись під пресингом і нападник казахстанського клубу відправив м’яча у порожні ворота.

За декілька хвилин зазвичай надійний Богдан Когут помилився вдруге, втративши м’яча далеко за межами штрафного майданчика. Цього разу голкіпера підстрахував Роман Гончаренко.

Вже в наступній атаці Верес відігрався. Михайло Шестаков сам завершив власний слаломний прохід лівим флангом – 1:1.

Виводити нашу команду вперед у рахунку міг Дмитро Махнєв. Його удар головою прийшовся зовсім трохи над воротами.

А на 29-й хвилині стався епізод, який призвів до передчасного завершення гри. Дмитро Нємчанінов, якого суперники раніше неодноразово провокували на грубощі, зіграв у підкаті. Не зовсім чистому. І отримав удар кулаком у відповідь від іншого гравця команди суперника. На полі зав’язалася масова бійка. А коли пристрасті вляглися – матч було вирішено не продовжувати. Нічия у грі і нічия в бою.

Нагадаємо, раніше у Туреччині рівняни обіграли Каспій (2:1), поступилися Львову (1:3) і Минаю (0:4), перемогли Кизилкум (1:0), програли Динамо Тбілісі (2:3), зіграли внічию із латвійською Лієпаєю (0:0) , поступилися Кривбасу (1:2), а також обіграли Алай (3:0).

Інформаційна служба НК «Верес»

04.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 04.03.2021p. 
На головну сторінку