Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1006 від 11.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Відбулась Асамблея Відділення НОК України в Рівненській області

Відбулась Асамблея Відділення НОК України в Рівненській області

Відповідно положення про громадську організацію «Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області» відбулась чергова Асамблея Відділення.

В порядок денний було включено звіт голови Відділення Миколи Петренчука про результати роботи в 2020 році, звіт голови ревізійної комісії Василя Шевчука, затвердження кошторисів доходів та видатків за попередній та на поточний роки, про прийняття нових членів Відділення та інші питання.

А розпочалось засідання з вручення відзнаки НОК України Вадиму Морозу, журналісту телеканалу iTV за перемогу в номінації «Дебют у спортивній журналістиці» ХХ Всеукраїнського конкурсу «Україна олімпійська» (відзнака імені відомого спортивного журналіста Олександра Мащенка).

В своєму виступі голова Відділення Микола Петренчук акцентував увагу присутніх на проведенні основних заходів НОК України, зокрема, в умовах пандемії, залученні спонсорських коштів, пропаганді олімпійських цінностей тощо.

Голова ревізійної комісії Відділення Василь Шевчук наголосив, що всі видатки здійснюються згідно затверджених кошторисів, плану роботи та відзначив важливість підтримки з обласного бюджету проведення заходів НОК України.

Заступник директора департаменту – начальник управління молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації Віталій Ліпський відзначив ефективну роботу Відділення в 2020 році та акцентував увагу на необхідності покращення співпраці з новоствореними територіальними громадами області.

За результатами розгляду питань порядку денного, Асамблея затвердила відповідні звіти голови Відділення, ревізійної комісії та визнала роботу Відділення і виконкому такою, що відповідає Положенню про ГО РОВ НОК України та потребам суспільства. А також було прийнято рішення про зарахування до складу Відділення представника відокремленого підрозділу ГО «Федерація бадмінтону України» у Рівненській області Олександра Самсонюка.

А на завершення Асамблеї було вручено Подяки та Грамоти НОК України за внесок в розвиток олімпійського руху Олегу Авдєнтову, Івану Власику, Лідії Завацькій, Аллі Колб, Миколі Мельнику та Петру Нагорному.

11.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2021p. 
На головну сторінку