№1006 від 11.03.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Тісто брізе: 350 г борошна; 200 г холодного масла (кубиками); 200 г холодної сметани; дрібка солі;
300 г вершків від 33?%;
300 г крем-сиру;
100 г цукрової пудри;
750 г вишні без кісточок (заморожена);
100 г цукру;
дрібка кориці;
какао для декору.
Борошно пробити в блендері з маслом до утворення дрібних крихт, додати сметану і сіль, знову пробити, тісто за кілька секунд збереться до купи. Ділимо на 5 частин кладемо в холодильник.
Вишні не розморожувати, додати 100 г цукру, дрібку кориці проварити кілька хвилин, відцідити.
Тісто розкачати дуже тоненько, розрізати на 3 частини, на кожну покласти вишні, згорнути, викласти на деко, випікати 15-20 хвилин при 180С, до золотистого кольору.
Для крему: вершки збити з крем-сиром до стійкої маси, додати пудру, перемішати. Викласти 5 паличок, змазати кремом, далі 4 палочки, потім 3, 2,1. Поставити в холодильник на години 4, тоді присипати какао і підрівняти краї.
11.03.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2021p. На головну сторінку |