Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1006 від 11.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Торт «Монастирська хатинка»

Торт «Монастирська хатинка»

Тісто брізе: 350 г борошна; 200 г холодного масла (кубиками); 200 г холодної сметани; дрібка солі;

Крем:

300 г вершків від 33?%;

300 г крем-сиру;

100 г цукрової пудри;

750 г вишні без кісточок (заморожена);

100 г цукру;

дрібка кориці;

какао для декору.

Борошно пробити в блендері з маслом до утворення дрібних крихт, додати сметану і сіль, знову пробити, тісто за кілька секунд збереться до купи. Ділимо на 5 частин кладемо в холодильник.

Вишні не розморожувати, додати 100 г цукру, дрібку кориці проварити кілька хвилин, відцідити.

Тісто розкачати дуже тоненько, розрізати на 3 частини, на кожну покласти вишні, згорнути, викласти на деко, випікати 15-20 хвилин при 180С, до золотистого кольору.

Для крему: вершки збити з крем-сиром до стійкої маси, додати пудру, перемішати. Викласти 5 паличок, змазати кремом, далі 4 палочки, потім 3, 2,1. Поставити в холодильник на години 4, тоді присипати какао і підрівняти краї.

11.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2021p. 
На головну сторінку