№1006 від 11.03.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Нещодавно відбулась онлайн-зустріч керівного комітету проєкту «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного», що впроваджується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
В ході зустрічі було обговорено актуальний стан впровадження проєкту та подальші етапи його реалізації, пристосовуючись до умов пандемії.
Як стверджує заступник начальника управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Роман Ширко, – нам довелося прикласти чимало зусиль щоб реалізувати заходи проєкту в умовах пандемії, переорієнтувавши більшість заходів в онлайн-формат і при цьому досягти бажаного ефекту з промоції проєкту та його результативності.
Нагадуємо, що проєкт «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» створено та реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
За зміст публікації несе відповідальність лише Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Рівненської міської ради, і він не відображає позиції Європейського Союзу.
11.03.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2021p. На головну сторінку |