Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1007 від 18.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Перемога “ОДЕКа” на Львівщині

Перемога “ОДЕКа” на Львівщині

Через відсутність полів зі штучним покриттям на Рівненщині, Футбольний клуб «ОДЕК», готуючись до сезону, змушений шукати суперників і їздити на спаринги до сусідніх областей. Черговий товариський поєдинок команда провела на Львівщині.

Футбольний клуб «Жупан» з Винників минулоріч став срібний призером другої обласної ліги Львівщини і підвищився в класі. Для «ОДЕКа», який бореться за високі результати на рівні Чемпіонату України, даний суперник набагато нижчий класом ніж ті команди, з якими оржівці готуються грати у весняно-літньому сезоні.

Увесь матч супроводжувався сильними поривами вітру, і це ледь не призвело до трагедії. Голкіперу львів’ян пощастило, що він знаходився на безпечній відстані від падаючих воріт.

В першій половині матчу оржівці повністю контролювали хід гри, але відкрити рахунок ніяк не вдавалося. Воротар «ОДЕКа» майже весь час залишався без роботи. На початку другого тайму на полі з’явився Андрій Апанчук. Вже через вісім хвилин йому вдалося забити гол, який став єдиним у матчі.

Найближчими вихідними «ОДЕК» вирушить у Вишневе, що на Київщині, на черговий контрольний матч. Цього разу суперником буде учасник Чемпіонату України серед аматорів Академія футболу СК Київ. А старт другого кола для оржівців запланований на четверте квітня виїзним матчем у Львові проти «Карпат».

18.03.2021https://www.fcodek.org/



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2021p. 
На головну сторінку