Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1007 від 18.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Викрали із магазину алкоголь та цигарки

Викрали із магазину алкоголь та цигарки

До поліцейського офіцера Висоцької громади звернувся власник магазину в селі Висоцьк Сарненського району та повідомив про крадіжку спиртних напоїв і цигарок.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що в ніч з 12 на 13 березня невідомі особи шляхом віджиму вікна проникли до приміщення торгового закладу, звідки викрали алкогольні напої та тютюнові вироби на загальну суму майже тисяча гривень.

Поліцейський офіцер Висоцької громади спільно з працівниками карного розшуку оперативно встановили, що до злочину може бути причетний 32-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, за попередньою змовою із 48-річним односельцем близько першої години ночі вони «навідалися» до магазину, із якого вкрали два блоки цигарок, п’ять пляшок горілки, вино та пиво. Після скоєного злочину пішли відзначити «покупки» за місцем роботи молодшого зловмисника. На застілля запросили ще трьох місцевих мешканців спільно, з якими і розпивали викрадене.

Відомо, що 32-річний зловмисник уже раніше потрапляв у поле зору поліцейських та був судимий за скоєння майнових злочинів, а відносно 48-річного нині триває досудове розслідування ще за двома фактами крадіжок.

За фактом таємного викрадення майна, поєднаного із проникненням у приміщення, слідчі відділення №1 (м. Дубровиця) Сарненського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження частину викраденого вилучили.

Наразі вирішується питання про повідомлення жителям Висоцька про підозру. Поліцейські також перевіряють на причетність до вчинення злочину інших осіб.

18.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 18.03.2021p. 
На головну сторінку