Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1008 від 25.03.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

АТ «Рівнегаз» радить купувати сертифіковане газове обладнання

З початку року до центрів обслуговування 104ua Клієнтський простір у Рівненській області звернулося близько 200 клієнтів за консультаціями з підключення газу та придбання газового обладнання.

Для тих споживачів, які хочуть газифікувати оселю чи підприємство та прагнуть оптимізувати витрати і час, у АТ «Рівнегаз» розробили комплексну послугу приєднання «під ключ». Послуга дозволяє синхронізувати усі етапи робіт, передбачає одночасне виконання проєктування, будівельно-монтажних робіт зовнішніх і внутрішніх мереж, пуск газу, підбір і встановлення обладнання, технічне обслуговування.

«Замовити послугу «під ключ» можна у 104 ua Клієнтських просторах за місцем проживання. Для цього потрібно звернутися із заявою до Персонального менеджера та надати необхідний пакет документів. Важливим етапом під час замовлення послуги, є підбір обладнання. Обладнання – важлива складова комфортного та енергоефективного споживання газу. Кожне замовлення клієнта супроводжує його Персональний менеджер. Він враховує індивідуальні побажання клієнта, консультує, супроводжує до повного виконання АТ «Рівнегаз» взятих на себе зобов’язань», – коментує начальник уравління 104ua Клієнтського простору Олександр Ващук.

Необхідну інформацію у підборі обладання кожен клієнт може отримати у свого Персонального менеджера. Потужність обладнання має відповідати потребам споживання газу. Якщо споживча потужність мала – немає сенсу купувати потужне обладнання і навпаки. Надавати перевагу краще обладнанню від провідних виробників, експлуатаційний термін якого становить не менше 10 років та має гарантійне сервісне обслуговування.

Якщо клієнт прагне, щоб газове обладнання працювало як єдиний механізм, необхідно встановити додаткові автоматизовані системи. Минулоріч фаворитами «розумного» Smart-обладнання стали: сигналізатор, оснащений удосконаленим напівпровідниковим сенсором з двома датчиками, який виявляє окремо природній і чадний газ, та пристрій дистанційної передачі даних 104 ua Smart, який накопичує і зберігає дані не тільки значень обсягу газу, а і змін конфігурації та аварійних ситуацій.

За детальною консультацією з питань отримання послуги комплексного приєднання та індивідуального підбору обладнання звертайтеся до Персональних менеджерів у 104 ua Клієнтський простір

Довідка:

АТ «Рівнегаз» – газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території Рівненської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ «Рівнегаз» експлуатує 10,2 тис. км газопроводів і здійснює доставку газу до осель 265 тис споживачів області та 2,8 тис. комунально-побутових об’єктів та промислових підприємств, установ і організацій. У 2020 році компанія АТ «Рівнегаз» доставила своїм клієнтам майже 390 млн куб.м газу.

25.03.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2021p. 
На головну сторінку