Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1009 від 01.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

В Рівному представили нового керівника КП «Міськсвітло»

В Рівному представили нового керівника КП «Міськсвітло»

29 березня міський голова Рівного Олександр Третяк та його профільний заступник Володимир Дяк представили нового керівника КП «Міськсвітло». Ним став Олексій Юхименко.

– Роботи чимало, оскільки підприємство займається не лише утриманням і обслуговуванням зовнішнього освітлення міста Рівного, а й будівництвом нових мереж та іншим. В наших планах – оновлювати КП «Міськсвітло» та залучати кошти, аби фахові працівники отримували достойну заробітну плату, – розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

Очільник міста подякував попередньому керівнику КП «Міськсвітло» за роботу. Іван Черноморець залишиться заступником новопризначеного начальника.

– Дякую керівництву міста за надану довіру. Намагатимусь швидко увійти в курс справ підприємства. Буду працювати над покращенням нашого підприємства. Я починав з робітничих професій, зокрема у сфері будівництва. Тому добре знаю, що потрібно для розвитку нашого комунального підприємства, – говорить Олексій Юхименко.

На підприємстві є чимало питань, які потрібно вирішити найближчим часом. То з підтримкою міської влади новий керівник розпочне роботу для надання якісних послуг рівнянам.

– Дякую всім працівникам КП «Міськсвітло» за щоденну кропітку працю. Я бачу і ціную вашу відданість у вашій нелегкій роботі, – зауважив профільний заступник міського голови Рівного Володимир Дяк. – У нас є ряд питань, які потрібно виправити чимшвидше. Ми зацікавлені у наданні якісних послуг нашим жителям громади. За дорученням міського голови Рівного будемо максимально насичувати КП «Міськсвітло» необхідними засобами, формами і коштами.

01.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 01.04.2021p. 
На головну сторінку