Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1010 від 08.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Кілька оманливих продуктів, які замість схуднення допоможуть погладшати

Кілька оманливих продуктів, які замість схуднення допоможуть погладшати

Будь-яка дівчина, яка зацікавлена у втраті ваги, знає, на які продукти її тіло реагує вкрай неприємно – набирає об’єми у певних місцях. А все-таки навіть нешкідливі для обмінних процесів продукти можуть зробити «ведмежу послугу».

Так до яких саме продуктів потрібно ставитися з більшою обережністю, якщо ви вирішили скинути кілька кілограмів?

Свіжі овочі та фрукти

Звичайно, уявити дієтичне меню без овочів і зелені неможливо. Головне, ретельно відбирати продукти, які потраплять на ваш стіл. Абсолютно нешкідливими для фігури є зелені овочі та усі види зелені. А ось картоплю і виноград необхідно обмежити – готуйте страви з цих продуктів не частіше, ніж раз на кілька тижнів. Також дієтологи радять бути обережнішими з солодкими фруктами, особливо з бананами та манго – краще замінити їх на зелені яблука.

Риба

Відмінний продукт, який не потребує від організму серйозних енергетичних витрат під час перетравлювання, але лише у тому разі, якщо ви готуєте рибу на парі. Небезпека полягає у рибі жирних сортів, наприклад, лососі. Для раціону жінки, що худне, найбільше підходить тунець, минтай або хек. Важливий момент: намагайтеся уникати гострих спецій під час приготування риби.

Кисломолочні продукти

Користь «кисломолочки» здебільшого полягає у її здатності виводити токсини та високому вмісті корисних для кишківника бактерій, а без здорового кишківника, як ми знаємо, неможливо почуватися добре. Потрапляючи у пастку маркетологів, ми воліємо купувати знежирені кисломолочні продукти, але при цьому отримуємо додаткові проблеми зі здоров’ям. Уся річ у тім, що у знежирені продукти часто додають підсилювачі смаку або крохмаль, що може бути просто небезпечним, наприклад, якщо ви страждаєте на діабет.

Злаки

Здебільшого злакові не можуть вам зашкодити та вони є відмінним гарніром у раціоні. Але, знову ж таки, дивимося, наскільки позитивно ваш організм сприймає рис, пшоно і навіть нейтральну гречку. За непереносність глютену великі порції, які складаються здебільшого із злаків, можуть вкрай негативно позначитися на вашому самопочутті.

08.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 08.04.2021p. 
На головну сторінку