Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1012 від 22.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Костополі відкрили оновлену спортивну арену

Його реконструкція тривала з 2017 року і нарешті спільними зусиллями міського, обласного та державного бюджетів роботи завершили. Загальна вартість об’єкта склала 14,9 млн грн.

І невипадково, адже саме в Костополі розташовується комунальний заклад обласної ради – Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю, де на п’яти відділеннях навчається майже дві сотні юнаків і дівчат, які займаються в тому числі футболом та легкою атлетикою.

Після реконструкції стадіон справді змінився: покриття бігових доріжок отримало сертифікат Федерації легкої атлетики України, сектори для стрибків та метань також відповідають вимогам. На території спортивного комплексу, окрім основного футбольного поля, є запасне, розташоване гімнастичне містечко та майданчик із силовими тренажерами.

Під глядацькими трибунами розмістили нові роздягальні, душові та санвузли, медпункт, кімнати тренерів та персоналу стадіону. На другому поверсі за глядацькими трибунами під навісом розташовані приміщення для суддів, радіорубка і трибуна для преси. Варто зауважити, що на трибунах передбачені місця для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Спортивна локація стане ще кращою, після того, як оновиться і спортивний майданчик, який розташований на території «Колоса». Місцева влада обіцяє його капітально реконструювати та розширити. Тож на оновленому стадіоні різними видами спорту займатимуться не лише вихованці спортліцею та місцевої ДЮСШ, а й усі костопільчани, які люблять активний відпочинок.

22.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 22.04.2021p. 
На головну сторінку