Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1012 від 22.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Спортивні сім’ї з громад Рівненщини змагались онлайн

Спортивні сім’ї з громад Рівненщини змагались онлайн

Карантин знову вніс свої корективи у проведення обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова нація».

Якщо перший тур гри динамічно, яскраво та емоційно проходив на спортивних майданчиках, то другий, з метою безпеки учасників, вже відбувся у дистанційному форматі. З одного боку це стало економічно вигідно для учасників (видатки на проїзд, відрядження, харчування), а з іншого – ніякий онлайн формат не замінить живе спілкування, адреналін та емоції спортивного суперництва.

Дистанційні змагання передбачали виконання естафет: «Скакалка», «Обруч» та «Прес» і фіксації їх на відео. Кожна сім’я надсилала відзняті матеріали на електронну пошту організатора – комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Слід відзначити високу активність Городоцької, Дубенської, Здовбицької, Корецької, Висоцької територіальних громад. Суддям визначити переможців серед 18 команд-учасниць – теж було завданням із непростих. Застосувавши до надісланих відео програми сповільненого перегляду, результати підводились з надзвичайною точністю. Зрештою, золоті нагороди, вибороли сім’ї:

- Кучмей (Дубенська ТГ, Дубенського району);

- Козак-Леоновець (Висоцька ТГ, Сарненського району);

- Зінчук (Рівненська ТГ, Рівненського району), але оскільки вони вже здобули статус фіналістів в попередньому турі, то право брати участь у суперфіналі надається команді, що посіла друге місце – Заводовський-Власюк (Корецька ТГ, Рівненського району).

Переможці та учасники отримають нагороди від організаторів – комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призи від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області

Сподіваємось, що суперфінал «Сімейних перегонів», який незабаром відбудеться на Рівненщині, вже проходитиме у звичному для всіх форматі та порадує учасників і вболівальників напруженою, цікавою та емоційною боротьбою сімейних спортивних команд.

22.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 22.04.2021p. 
На головну сторінку