Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1013 від 30.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Нічна паска з ромом

Нічна паска з ромом

Інгредієнти на 3 паски по 300гр. приблизно Нічна «закваска»: 1 яйце + жовток; 100 г цукру; 1 ч. л. сухих дріжджів (15-20 г свіжих); 125 мл топленого молока; 80 г вершкового масла кімнатної температури; 50 г родзинок. Все змішуємо і залишаємо на ніч при кімнатній температурі Тісто: 350 г борошна; 0,5 ч.л. ванільного цукру; дрібка солі; 1 ст.л. рому (можна замінити коньяком).

Всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Вранці відкрити нічну масу, перемішати, додати коньяк, сіль, ванільний цукор, просіяне борошно і перемішати.

Отримане тісто вимісити руками в мисці хвилин 10. Воно залишиться трохи в’язким і липким. Розкласти тісто у форми, накрити плівкою і прибрати в тепле місце на 1-1,5 години до збільшення в 2-3 рази.

Випікати паску при 200 оС 10 хвилин, потім температуру знизити до 180 оС і випікати ще 25-40 хвилин.

Ну і пам’ятаємо, що такі ніжні пасочки охолоджуємо виключно на м’яких подушках, кожні 10 хвилин перевертаючи на інший бік.

30.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2021p. 
На головну сторінку