![]() |
№1013 від 30.04.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Молочна глазур виглядає красивою, еластичною й акуратною.
Необхідні продукти:
• згущене молоко – 130 г;
• цукрова пудра – 40 г;
• сухе молоко – 60 г;
• ванілін.
Починаємо приготування:
1. У згущене молоко, додаємо цукрову пудру, сухе молоко й ванілін. Все перемішуємо міксером на мінімальних обертах. Спочатку вам буде здаватися, що глазур занадто густа, але не потрібно в неї нічого додавати.
2. Збиваємо глазур протягом 2-3 хвилин, а потім наносимо на паски. За бажанням у суміш можна додати харчовий барвник і робити глазур більш яскравою і святковою.
30.04.2021 |
Рівне-Ракурс №1013 від 30.04.2021p. На головну сторінку |