Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1013 від 30.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Яскрава і святкова глянсова глазур для пасок

Яскрава і святкова глянсова глазур для пасок

Молочна глазур виглядає красивою, еластичною й акуратною.

Готується глазур досить просто і стане відмінною прикрасою для будь-якої паски.

Необхідні продукти:

• згущене молоко – 130 г;

• цукрова пудра – 40 г;

• сухе молоко – 60 г;

• ванілін.

Починаємо приготування:

1. У згущене молоко, додаємо цукрову пудру, сухе молоко й ванілін. Все перемішуємо міксером на мінімальних обертах. Спочатку вам буде здаватися, що глазур занадто густа, але не потрібно в неї нічого додавати.

2. Збиваємо глазур протягом 2-3 хвилин, а потім наносимо на паски. За бажанням у суміш можна додати харчовий барвник і робити глазур більш яскравою і святковою.

30.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2021p. 
На головну сторінку