№1014 від 06.05.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На форму 22см: Тісто: 2 яйця; 120 г сметани нежирної; 100 г майонезу; 2 стр. олії; 200 г борошна; 1 ч.л. цукру під ніж; 2/3 ч.л. солі.
Начинка:
150 г вареного рису;
2 яйця варених;
1 банка консерви сардина в олії;
зелена цибуля, кріп, петрушка.
З консерви злити рідину, виделкою злегка розім’яти, додати рис, подрібнені яйця, зелень, перемішати. Виправити на сіль, перець. Додати 1ст.л.олії, щоб суміш трохи об’єднати.
В форму викласти половину тіста, по ньому розподілити всю начинку, зверху розрівняти другу частину тіста. Випікати 30-40 хвилин при 180С. Можна подавати як теплим, так і холодним.
06.05.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 06.05.2021p. На головну сторінку |