Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1014 від 06.05.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс незвичайного

Аптечка і акули за склом: що чекає в номері готелю за 200 000 доларів

Аптечка і акули за склом: що чекає в номері готелю за 200 000 доларів

Якби у вас виявилося 200 тисяч доларів, куди б ви їх витратили? Купили б нерухомість, автомобіль, а може, вирушили б у подорож? Готель Palms Casino, який знаходиться в Лас-Вегасі, пропонує альтернативу: у ньому всі гроші можна витратити за один вікенд. Саме стільки коштує номер класу «люкс», який оформив Деміен Херст, іменитий художник з Британії.

Підійде для дуже великої компанії

Весь номер – це 837 квадратних метрів. На його обстановку було витрачено величезну кількість грошей: велика частина бюджету, виділеного на ремонт всього комплексу готелю, а це майже 700 мільйонів доларів. Чим же відрізняються ці апартаменти від інших люксових?

Весь номер оформлений індивідуально і неповторно, починаючи від бару і закінчуючи санвузлом. Меблі замовлені ??і виконані строго за ескізами Херста. На стінах – кілька робіт художника. Барна стійка нагадує ламану криву, розрахована вона на 13-15 місць, і саме тут можна побачити «купу сміття», який ніби залишився від медичних працівників. Таке рішення Деміен пояснив тим, що він хотів внести контраст в гармонійний дизайн кімнати.

Любителям аптек і релаксу

Також в номері є спеціальні «шафки аптекаря», декоровані на манер сучасного мистецтва. Навколо бару знаходяться приміщення для розслаблення і невеликий театральний куточок, місткість якого складає близько 52-60 чоловік. Тут інтер’єр вже не настільки модерністський: постоялець побачить килими, прикрашені особисто Херстом, а крім того, тут розташовуються два комфортабельних шкіряних дивана з відмітним почерком художника, метеликом. Ванна кімната, а точніше зона джакузі, оформлена мозаїкою зі згадками улюблених Херстом метеликів.

Плюсом до всього на території величезного номера гість знайде соляну кімнату, масажну і кілька спалень, оформлених так само, як і весь «люкс», художником.

Яскравим елементом декору стали акули за склом, скелет, що причаївся недалеко від «аптекарського куточка» і мумія синього марліну.

06.05.2021



Рівне-Ракурс №10 від 06.05.2021p. 
На головну сторінку