№1016 від 20.05.2021p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Картопля – 300 г; Морква – 1 шт; Цибулина – 1 шт; Молоко – 300 г; Вершкове масло – 30 г; Борошно – 20 г; Риба гарячого копчення (тріска, скумбрія, зубатка, хек) – 150 г; Бульйон готовий; Сіль і мелений перець.
Молоко розігрійте в сотейнику, не доводячи до кипіння. У чистій каструлі з товстим дном злегка обсмажте борошно, додайте вершкове масло, перемішайте. Поступово влийте в борошняну суміш гаряче молоко і добре розмішайте вінчиком, щоб не було грудочок. Проваріть 3 хвилин на середньому вогні.
Овочі перекладіть шумівкою в миску. Відвар з’єднайте в каструлі з молочною сумішшю і додайте в каструлю з супом овочі. Перемішайте і варіть 3 хвилин.
Рибу розберіть на невеликі шматочки, видаливши всі кісточки. Додайте рибу в суп і варіть 5 хвилин. Якщо суп буде дуже густим, додайте овочевий відвар. При подачі приправте свіжомеленим чорним перцем.
20.05.2021 |
Рівне-Ракурс №10 від 20.05.2021p. На головну сторінку |