Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1016 від 20.05.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Рибний суп Чаудер

Рибний суп Чаудер

Картопля – 300 г; Морква – 1 шт; Цибулина – 1 шт; Молоко – 300 г; Вершкове масло – 30 г; Борошно – 20 г; Риба гарячого копчення (тріска, скумбрія, зубатка, хек) – 150 г; Бульйон готовий; Сіль і мелений перець.

Картоплю, цибулю і моркву наріжте невеликими шматочками. Покладіть в каструлю, залийте 2 склянками бульйону для 2-3 порцій (4 склянки для 4-6 порцій), доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, злегка посоліть і варіть 10 хвилин.

Молоко розігрійте в сотейнику, не доводячи до кипіння. У чистій каструлі з товстим дном злегка обсмажте борошно, додайте вершкове масло, перемішайте. Поступово влийте в борошняну суміш гаряче молоко і добре розмішайте вінчиком, щоб не було грудочок. Проваріть 3 хвилин на середньому вогні.

Овочі перекладіть шумівкою в миску. Відвар з’єднайте в каструлі з молочною сумішшю і додайте в каструлю з супом овочі. Перемішайте і варіть 3 хвилин.

Рибу розберіть на невеликі шматочки, видаливши всі кісточки. Додайте рибу в суп і варіть 5 хвилин. Якщо суп буде дуже густим, додайте овочевий відвар. При подачі приправте свіжомеленим чорним перцем.

20.05.2021



Рівне-Ракурс №10 від 20.05.2021p. 
На головну сторінку