Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №288 від 19.04.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#За ширмою майбутнього

На Ющенка “лягає” біла карта...

На Ющенка “лягає” біла карта...

Астролог та ворожка Ірина КРАВЕЦЬ розклала Таро на дострокові парламентські вибори

В одному з інтерв’ю на початку цього року пані Ірина передбачила, що навесні на країну чекають зміни, несподіванки та невизначеність. Так воно, як бачите, і є. А що буде далі? Чи відбудуться дострокові парламентські вибори? А президентські? Які шанси пройти у парламент мають ті чи інші політичні сили? І взагалі - чи зміниться життя українців на краще після усіх цих політичних перипетій?..

Хто дасть нам відповідь на ці та інші запитання? Може, давні та мудрі карти ТАРО?..

Це скоро скінчиться...

...Ірина розкладає магічні аркани Таро на зеленій скатертині просторого столу і говорить:

- Пригадую, наприкінці минулого року, під час мого прогнозу щодо діяльності Ющенка у 2007 році, постійно випадала “біла карта”. Аркан означає “велика несподіванка, кінець і початок чогось нового”. “Що б це значило?” - постійно ставила собі таке запитання. Однак, навіть користуючись підказками Таро, не могла припустити, що Президент розпустить парламент...

Щодо Тимошенко, Таро показують, що для неї 2007 рік - рік підйому та звершень. Якщо говорити про Юлю як про особистість, то ця жінка ще буде на вершині української влади. Коли? Не виключено, що зовсім скоро.

Таро показують: якби коаліція ще перед розпуском парламенту набрала 300 голосів - то, найімовірніше, настав би кінець демократії в Україні. А до цього вже йшло. На щастя, коаліція “відкрила свої карти”. Якби вона тихенько продовжувала перекуповувати депутатів, пояснюючи: “Це - наші симпатики”, а не кричала відкрито: “Ми збираємо триста голосів!”, тоді б вона досягла своєї кінцевої мети, взявши владу у свої руки. Таким чином, Ющенко зважився на розпуск парламенту, бо його, просто кажучи, приперли до стіни та перекрили повітря.

Ну, а Луценко, Тимошенко, наголошуючи постійно, що “влада - це народ”, почали відверто маніпулювати масами, що теж викликає обурення. Досвідом помаранчевого майдану скористався і Янукович. Нині не секрет, що “регіонали” масово з’їжджаються у столицю. Але, запевняю, це скоро скінчиться.

У травні

виборів не буде

Ірина продовжує розкладати Таро:

- Я не бачу дострокових парламентських виборів у травні. Вони будуть, але пізніше.

Що ж до рішення Конституційного суду... В будь-якому випадку воно буде поганим для країни. Судді це розуміють, тому відкладають остаточну відповідь. Не виключено, що вони побоюються за особисту безпеку та безпеку своїх родин. Їх можна зрозуміти...

Найкраще, як підказують аркани, - звернутися за порадою до інших держав. Виходом із цієї ситуації бачу компроміс. Наприклад, разом із парламентськими достроковими виборами провести президентські дострокові, що не виключено.

Зазначу, що дострокові парламентські вибори “намалюють” кардинально іншу картину в парламенті - хтось із політичних сил зникне, хтось із тих, що були раніше - з’являться. Однак гармонії в державі очікувати поки що марно...

19.04.2007Записала Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 19.04.2007p. 
На головну сторінку