Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1017 від 27.05.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Батьківщина» разом із людьми дали старт референдуму на захист землі

«Батьківщина» разом із людьми дали старт референдуму на захист землі

До організації всеукраїнського волевиявлення за народною ініціативою зголосилися долучитися 17 тисяч людей. Ініціативну групу «земельного референдуму» було вирішено утворити в кількості 11 тисяч учасників, які невдовзі розпочнуть збір трьох мільйонів підписів.

Таке рішення було ухвалено під час зборів ініціативної групи, організованих фермерськими й аграрними асоціаціями та профспілками, громадськими організаціями за підтримки команди «Батьківщини» та її лідера Юлії Тимошенко.

На зборах члени ініціативної групи одноголосно підтримали формулювання питання майбутнього референдуму, яке звучатиме так:

«Чи підтримуєте ви заборону продажу земель сільськогосподарського призначення будь-кому, крім держави Україна?»

Під час виступу Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко нагадала, що з 1 липня набуває чинності закон, ухвалений Верховною Радою за поданням президента, яким передбачено розпродаж української землі – не в інтересах фермерів і вітчизняних сільгоспвиробників, як в інших цивілізованих країнах, а «реальний дерибан української землі». Вона наголосила, що українці мають боротися за своє право розвивати сімейне фермерство та правильний аграрний уклад, адже це – шлях до економічного розвитку країни.

«Те, що ми зараз з вами робимо, – це справа для України, для народу. Це справа, яка в нашому серці. Ми з вами захищаємо Україну. Багато у кого після деяких поразок опустилися руки, але не у вас. Ви тут, тому що ви відповідальні і тому що ви знаєте, що обов’язково у кожної країни мусить бути команда, здатна її захистити. І я переконана, що з вашою силою переконливості, з вашою вірою, з вашим патріотизмом ви піднімете всю Україну. Я в вас вірю і знаю, що у нас з вами все вийде. А наша мета – красива щаслива європейська Україна з щасливими українцями. Так і буде. Слава Україні!», – звернулася Юлія Тимошенко до учасників зібрання.

Народний депутат України, голова Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина» Сергій Євтушок подякував рівненчанам, які взяли участь у цих зборах:

«Рівненщина разом з усією Україною!!! Боремося проти розпродажу землі! Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, представники фермерських та аграрних асоціацій, громадських організацій, профспілок, науковці. З ними і 500 представників Рівненської області. Щиро дякую всім за підтримку і прагнення до справедливості! До перемоги!

Володимир Попик

27.05.2021



Рівне-Ракурс №10 від 27.05.2021p. 
На головну сторінку