Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1018 від 04.06.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У рамках першого в Рівному Батьківського форуму відбулося панельне обговорення на тему «Відповідальне батьківство»

У рамках першого в Рівному Батьківського форуму відбулося панельне обговорення на тему «Відповідальне батьківство»

- Ми будемо сприяти тому, щоб у Рівному популяризувати відповідальне батьківство та поширювати розуміння, що бути справжніми батьками - це не просто народити дітей, а виховати їх з правильними цінностями та вкласти в них найголовніше - бути справжніми Людьми! – наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Спікери та гості Форуму, у свою чергу, своїм світоглядом, працею, прикладом надихали присутніх бути найкращими батьками для своїх дітей.

Організатори щиро вдячні уповноваженому президента України з прав дитини Миколі Кулебі, журналісту, блогеру, футболісту рівненського «Вереса» Дмитру Поворознюку, начальнику служби у справах дітей Рівненського міськвиконкому Андрію Міщені, начальниці відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Рівненській області Іванні Бояківській, настоятелю протокафедрального собору Св.Миколая УГКЦ отцю Євгену Остапенку, батьку 12-х дітей Максиму Жиліну та іншим учасникам дискусій.

- Рівне може стати дуже гарним прикладом для інших міст, як можна формувати політику в напрямку зміцнення сімей і дбання про дітей таким чином, щоб реально отримати результат, - впевнений уповноваженому президента України з прав дитини Микола Кулеба.

У третьому блоці Форуму «Живи, навчайся та працюй у Рівному» ми прагнули показати рівнянам, що у нашому місті наявні майданчики, де студенти можуть отримати не лише якісну освіту, а й здобути додаткові компетенції для професійного розвитку.

Ці можливості надають, серед інших, Rivne It Cluster, прогресивні вищі навчальні заклади, зокрема Національний університет водного господарства та природокористування, Рівненський Державний Гуманітарний Університет, Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем’янчука, які представили свої здобутки та перспективи.

04.06.2021



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2021p. 
На головну сторінку