Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1022 від 08.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Чергова зміна в «Електроніку» підхопила естафету «Олімпійського літа»

Чергова зміна в «Електроніку» підхопила естафету «Олімпійського літа»

Вже багато років поспіль дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне», що знаходиться в селі Кустин, Олександрійської сільської територіальної громади, є одним з найактивніших учасників фізкультурно-оздоровчого заходу для дітей «Олімпійське літо».

Ці змагання для відпочиваючих проводять працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Цього разу на лінію старту спортивного майданчика вийшли одразу дев’яносто дітей, які сформували дев’ять команд. Загалом, на кожен колектив очікувало по п’ять командних естафет: «Фітбол», «Рівновага», «Флорбол», «Ягоди» та «Кільця». Однією з найскладніших, але водночас і найцікавішою, для дітей виявилася остання естафета, де кожному учаснику довелося за одну дистанцію проявити себе у вправності та гнучкості з гімнастичними обручами, влучності у накиданні кілець на конус та швидкості долання дистанції без штрафів за порушення правил.

В загальному підсумку майже всі колективи показали хороші результати. Але переможець може бути тільки один. Цього разу найкраще виступила команда третього загону, яка й тріумфувала за підрахунками результатів всіх естафет. З відставанням в один бал, срібні нагороди виборола команда другого загону, а бронза дісталася дітям з дев’ятого. Всі вони були відзначені дипломами і сувенірами від організаторів заходу.

08.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 08.07.2021p. 
На головну сторінку