Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1023 від 15.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс мандрівника

Церква «Христос є відповідь» організувала 24 поїздки в Карпати за 4 роки

Церква «Христос є відповідь» організувала 24 поїздки в Карпати за 4 роки

3 липня учасники табору в Карпатах повернулися з 6-денної подорожі з церквою «Христос є відповідь». За 4 роки це вже 24-а поїздка. Практично всі відпочивальники побачили гори вперше.

65 мешканців Рівненщини за короткий термін встигли побувати в Буковелі та парку динозаврів, пройтися стежками Довбуша, почути шум водоспаду Гук та на джипі підкорити гору Рокита. Трьом дітям з родини з фінансовими труднощами місія оплатила вартість поїздки.

Протягом дня служителі організовували екскурсії, вікторини та конкурси, для дітей навіть надули батут. На щоденних зборах ведучі підіймали теми про Бога, розбирали практичні життєві питання. Діти в цей час займалися в недільній школі: вчителі доступно пояснювали малечі біблійні істини, влаштовували конкурси та допомагали з рукоділлям. Багатьох відпочиваючих зацікавило слово Боже, особливо уважно на зібранні слухали про те, що Ісус Христос прийшов у світ спасти людей від влади пекла, взявши на Себе гріхи всіх нас, і подарувати життя вічне всім, хто щиро повірить у Нього та покається у своїх гріхах.

Особливість кожного табору – пікнік. Смак каші, звареної на вогні, та аромат гарячого чаю не зрівняються з домашнім обідом. Вечорами учасники табору збиралися біля багаття, ділилися враженнями та співали пісні, поки діти ласували попкорном і солодкою ватою.

«Не дивлячись на те, що відпочиваючі не знали один одного, з самого початку в нашій команді встановилася доброзичлива атмосфера. Бог зберіг нас від неприємностей і нещасних випадків. Люди отримали емоційне розвантаження і не приховували радості. Відпочиваючих зворушив той факт, що ми безкоштовно беремо з собою сиріт та дітей з малозабезпечених сімей», – Тарас Сень, пастор церкви «Христос є відповідь».

Список команди сформувався задовго до поїздки, місця закінчилися, і нових охочих волонтери запрошували вже в наступну подорож: в планах на серпень ще два табори. Служителі невпинно отримують слова подяки за насичену програму і цікаві теми вечірніх зібрань, які не раз змусили замислитися про життєві орієнтири. Половина учасників загорілася бажанням поїхати в Карпати знову. З моменту створення рівненської церкви «Христос є відповідь» в горах відпочили 1300 осіб, і це не межа.

15.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2021p. 
На головну сторінку